Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ

Καλώς ήλθατε! To «Παλαιοπωλείο Ιωάννη Βούκα» βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην περιοχή «ΜΠΙΤ ΜΠΑΖΑΡ» που είναι γνωστή, ανάμεσα στα άλλα, και για τα παραδοσιακά παλαιοπωλεία της.
Ο Ηλίας Βούκας είναι ο μικρός μαθητευόμενος επιπλοποιός στην μέση.
Ιδρυτής της επιχείρησης είναι ο Ηλίας Βούκας, ο οποίος από μικρό παιδί έμαθε την τέχνη του επιπλοποιού δίπλα σε παλαιούς και έμπειρους τεχνίτες και το 1966 ξεκίνησε την δική του βιοτεχνία επίπλων. Από τότε η επιχείρησή μας συνεχίζει τη δραστηριότητά της στο χώρο του επίπλου, στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης με μεγάλη επιτυχία. Στα πενήντα χρόνια λειτουργίας μας έχουμε προσφέρει σε χιλιάδες πελάτες στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη την Ελλάδα τη δυνατότητα να αποκτήσουν ποιοτικά έπιπλα φτιαγμένα με μεράκι και γούστο, πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση ο υιός Ιωάννης Βούκας αφού μαθήτευσε από παιδί και ο ίδιος δίπλα στον πατέρα του, σήμερα έχει αναλάβει επάξια τη διοίκηση της επιχείρησης.
Ο Ηλίας Βούκας επι της οδού Ολύμπου (Θεσσαλονίκη) μπροστά απο το εργαστήριο στο σχόλασμα από την δουλειά.
Η πολύχρονη οικογενειακή μας εμπειρία στο χώρο του επίπλου ( και γενικότερα της οικοσκευής) μας δίδαξε ότι τα παλιά ποιοτικά και καλοδιατηρημένα έπιπλα, οι ηλεκτρικές συσκευές και άλλα παλιά μοναδικά οικιακά αντικείμενα έχουν διαχρονική αξία που αγγίζει τους ξεχωριστούς πελάτες, οι οποίοι ψάχνουν κάτι μοναδικό για το χώρο τους. Θέλοντας να προσφέρουμε σε αυτούς τους πελάτες την ευκαιρία να αποκτήσουν μοναδικά καλαίσθητα αλλά και λειτουργικά έπιπλα και αντικείμενα σπιτιού, δημιουργήσουμε στον ίδιο χώρο με το κατάστημα επίπλων, στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Τοσίτσα 3 το παλαιοπωλείο Βούκα.

Στο παλαιοπωλείο Βούκα επιλέγουμε με μεγάλη προσοχή παλαιά καλοδιατηρημένα έπιπλα, αντίκες, ηλεκτρικές συσκευές και πολλά οικιακά αντικείμενα και αντικείμενα καθημερινή χρήσης, τα οποία συντηρούμε με άριστο τρόπο και τα προσφέρουμε στους πελάτες μας σε άψογη κατάσταση και στις καλύτερες τιμές της αγοράς είτε ως χρηστικά αντικείμενα είτε ως συλλεκτικά και αντίκες.

Σας καλούμε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και να δείτε τα ξεχωριστά έπιπλα, τις μοναδικές παλαιές αλλά λειτουργικές συσκευές και τις αντίκες μας. Κι αν ο δρόμος σας βγάλει στο ΜΠΙΤ ΠΑΖΑΡ θα είναι χαρά μας να επισκεφθείτε το παλαιοπωλείο Βούκα, για να δείτε από κοντά και να νιώσετε την ξεχωριστή αίσθηση που αποπνέουν έπιπλα και τα υπόλοιπα αντικείμενα που έχουμε επιλέξει για σας.
Ο Ηλίας Βούκας ως αρχιμάστορας - κάλφας στο εργαστήριο (δεύτερος από δεξιά)
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κάθε απορία ή σχόλιο. Θα χαρούμε πολύ να έρθουμε σε επαφή μαζί σας και να σας εξυπηρετήσουμε.

μην διστάσετε να μας στείλετε κάθε σας απορία ή σχόλιο σχετικά με τα αντικείμενα μας αλλά και τον ιστότοπο μας. Θα χαρούμε πολύ να έρθουμε σε επαφή μαζί σας και να σας εξυπηρετήσουμε.